Bauskā pirmo reizi notiks mūzikas un aktīvās atpūtas festivāls visai ģimenei

Ilze Lujāne | 2017.08.05

No 5. līdz 6. augustam Bauskas Pilskalna parka estrādē pirmo reizi norisināsies mūzikas un aktīvās atpūtas festivāls visai ģimenei – "Bauska TasTe".

Festivālā "Bauska TasTe" uz divām skatuvēm uzstāsies Latvijā pazīstami mākslinieki kā "Skyforger", Intars Busulis un Abonementa orķestris, "Carnival Youth", Fēlikss Ķiģelis, Normunds Rutulis un Slavenais Rīgas orķestris, Pēteris Upelnieks, "Pērkons", "Jumprava", "Dakota", "Franco Franco", "AK69", radio SWH raidījuma "Priekšnams" muzikālās apvienības, kā arī citi mākslinieki.

"Tā kā Bauska pamazām ir izaugusi no pilsētas svētkiem, mums radās ideja par pilsētas festivālu. Mūsu mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes kultūras programmu dažādiem vecumiem un interesēm, uzaicinot māksliniekus, kas Bauskā vēl nav uzstājušies. Vēlamies apmeklētājiem sniegt Bauskā vēl nebijušu formātu un aizraujošu programmu. Festivāls "Bauska TasTe" ir viens no pirmajiem soļiem Bauskas kā festivālu pilsētas ceļā," stāsta festivāla organizatore, Bauskas Kultūras centra pasākumu producente Līga Stankeviča.

Lai arī "Bauska TasTe" norisināsies gleznainajā Bauskas Pilskalna parkā, festivāla norises aptvers arī pilsētu un tās tuvējo apkārtni. Bauskas Rātslaukumā notiks "Ghetto Basket" ielu basketbola posms, Bauskas pilī apmeklētāji varēs vērot paukošanās turnīru, kā arī izmēģināt spēkus orientēšanās sacensību organizētāja "Magnēts" rīkotajā rogainingā, kurā dalībnieki varēs iepazīt trīs piļu – Bauskas, Rundāles un Mežotnes, kā arī trīs upju – Mūsas, Mēmeles un Lielupes apkārtni. Rogainingā pieejamas četras dažādas distances – divu, trīs un sešu stundu ilgumā, kā arī bērnu pārgājiens. Lai iepazītos ar Bausku, ikviens būs aicināts izstaigāt Bauskas TIC sagatavoto maršrutu "Atklāj Bausku no jauna", kura uzdevumu izpilde garantēs iespēju piedalīties konkursā un saņemt Bauskas TIC sarūpētu dāvanu.

"Bauska TasTe" apmeklētāji maltīti varēs baudīt festivāliem neraksturīgā ēdināšanas zonā, kur vienā virtuvē būs apvienojušies seši Bauskas ēdinātāji, kas festivālam ir izstrādājuši speciālu ēdienkarti. Tajā ir iekļauts arī oficiālais "Bauska TasTe" burgers, kuru jau pirms festivāla varēs nogaršot dažādos Bauskas restorānos un kafejnīcās. Ēdināšanas zonā tiks pasniegti ne tikai festivāla gaisotnes cienīgi ēdieni, bet norisināsies arī dažādas aktivitātes.

Līdztekus minētajām norisēm, festivālā būs atrakcijas bērniem, "Antigravity Yoga" audumos, mobilā observatorija, līdzsvara sporta veids slackline, galda spēļu entuziasti no "Brain Games", viduslaiku aktivitātes pils gravās, kā arī citas laika pavadīšanas iespējas.

Festivāla teritorijā atradīsies arī telšu pilsētiņa un autostāvvieta. Nakšņošana telšu pilsētiņā izmaksās vien 3 EUR no personas, automašīnas novietošana festivāla teritorijas stāvvietā – 3 EUR no auto. Pasākuma dienā uz vietas skaidrā naudā būs iespējams norēķināties gan par telts vietu, gan autostāvvietu.

Biļetes pieejamas Bauskas Kultūras centra kasē, "Biļešu paradīzes" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā. Biļetes cena iepriekšpārdošanā – 10 EUR, festivāla dienā biļetes uz vietas būs dārgākas – 15 EUR. Pensionāriem, uzrādot apliecību, cena nemainīga – 5 EUR, bērniem līdz 14 gadu vecumam un personām ar invaliditāti ieeja bez maksas.

Seko jaunumiem festivāla Facebook lapā: https://www.facebook.com/BauskaTasTe/, kā arī mājaslapā http://kultura.bauska.lv/festivals/!

Avots: Bauskas Kultūras centrs


celojumubode - 3814
Lux Express

Lux Express

"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja.

Liepājas reģiona TIB

Dzīvas mūzikas vakars

Dzīvas mūzikas vakars

Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara atmosfēru!

Park Hotel Latgola

Būsim pazīstami Latgale, Sēlija!

Būsim pazīstami Latgale, Sēlija!

Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā!

TAKA

Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā

Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā

1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05.

EUR 225 | Estravel Latvia

Atlaides auto nomai Reunion salā

Atlaides auto nomai Reunion salā

Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā!

Europcar

Ekskursija Valmieras novadā

Ekskursija Valmieras novadā

5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē!

EUR 35 | Valmieras TIC

Taizeme - dažādām gaumēm

Taizeme - dažādām gaumēm

Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides!

EUR 367 | Estravel Latvia

Sama modināšanas svētki Koknesē

Sama modināšanas svētki Koknesē

Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā.

Aizkraukles novada TIC

Restorānu nedēļa aicina garšu ceļojumā

Restorānu nedēļa aicina garšu ceļojumā

Liepājas restorānu nedēļa norisināsies no 12. līdz 21. aprīlim un tajā īpašās ēdienkartes piedāvās 23 Liepājas restorāni un kafejnīcas.

Liepājas reģiona TIB

Nāc un sāc spēlēt golfu!

Nāc un sāc spēlēt golfu!

Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo karti jau tagad.

EUR 180 | Jurmala Golf Club & Hotel

Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī!

Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī!

Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras!

EUR 2.00 | Alūksnes TIC

TUNISIJA no 295 EUR/pers!

TUNISIJA no 295 EUR/pers!

Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām!

EUR 295 | Latvia Tours

ALBĀNIJA jau no 30.05.

ALBĀNIJA jau no 30.05.

Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija

EUR 589 | Latvia Tours

Grieķijas valdzinājums!

Grieķijas valdzinājums!

Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos

EUR 689 | Latvia Tours

👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI!

👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI!

Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar tradīcijām..

EUR 53.00 | Latvia Tours

Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi

Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi

Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija...

EUR 369 | Estravel Latvia

Maroka - Āfrikas eksotika

Maroka - Āfrikas eksotika

Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot aprīlī

EUR 559 | Estravel Latvia

Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis

Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis

Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.!

EUR 350 | Estravel Latvia

MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04.

MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04.

Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04.

EUR 547 | Estravel Latvia

Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa

Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa

Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana

EUR 519 | Estravel Latvia

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -