Redakcijas sadaļu atbalsta

Viedoklis: Cik izplatīta Latvijā ir «brančošanas» kultūra?

Viedoklis: Cik izplatīta Latvi

Foto: Hercogs Mārupe

Arvien lielāku popularitāti arī Latvijā iegūst vēlie svētdienas rīti un tādiem piedienošā maltīte - brančs. No angļu valodas tulkojumā, brančs nozīmē "breakfast lunch" jeb kaut kas pa vidu starp brokastīm un pusdienām. Painteresējāmies vairākās Rīgas iestādēs - vai arī viņi piedāvā brančus jeb vēlbrokastis, kāda ir cilvēku interese par to, kā arī cik šajās vietās izmaksā brančošana.

Andris Rūmītis, ģimenes restorāna "Hercogs Mārupe" līdzīpašnieks

Latvijā restorāniem ir ļoti svarīgi trāpīt pareizajā segmentā un šobrīd pareizais segments tik tiešām arī ir branči - tāpēc tos piedāvājam, jā! Manuprāt, tas gan nav pareizais ēšanas žanrs, taču tas ir tas, ko latvieša mentalitāte prasa – kaut ko samaksāt un ēst cik tik uziet. Un ēdinātājam ir jāpielāgojas tam, ko klients vēlas - tāpēc mums ir branči, kas, īstenībā, ir ļoti pieprasīti. Šobrīd var novērot to, ka ja uzņēmumam nav piedāvājumā branča, tad viņš īsti neliekas interesants... Nu, neko darīt - veidojam branču! Branči pie mums norisinās svētdienās no 11:00 - 15:00
Piedāvājumā ir ļoti plašs siltās un aukstās bufetes klāsts, glāze prosecco (bērniem - "Mežezers") un svaigi pagatavota kafija. Branča cena - 15 eiro, bet bērnam - 7 eiro.

Renārs Circenis, viesnīcas "Islande Hotel" valdes priekšsēdētājs

Jā, mums ir branči - sestdienās un svētdienās! Mums, priekš viesnīcas, īstenībā ir ļoti plašs ēdināšanas pakalpojums – varam piedāvāt ne tikai visas trīs ēdienreizes, bet arī kafijas pauzes semināriem, apkalpot grupas, kā arī mums ir grillbārs. Ir arī "A la carte" piedāvājums! Ierasts, ka brančs norisinās 9.stāva restorānā, no kura paveras neatkārtojams panorāmas skats uz Vecrīgu, taču vasaras sezonā piedāvājam vēlās brokastis nobaudīt 10. stāva atvērtajā vasaras terasē! Klientiem ir pieejama plaša uzkodu, salātu, omlešu un pankūku izvēle. Tāpat ievērojami ir tas, ka pankūkas ir pieejamas arī bez glutēna. Uz brančiem aicinām brīvdienās no plkst. 11:00 līdz 15:00. Cena tiem ir 12 eiro, savukārt bērniem - tikai 6 eiro!

Grila restorāns "Ribs & Rock"

Šīs vasaras sākumā aizsākām vēlbrokastis - tādā kā izmēģinājuma variantā, un tas ir ļoti veiksmīgi "aizgājis". Tās arī kļūst arvien populārākas - neskatoties uz to, ka nebijām īsti pārliecināti vai būs pieprasījums pēc tām! Tagad varam droši teikt, ka latvieši ir īsti brančotāji! Branči pie mums norisinās svētdienās, plkst. 12.00 - 16.00

"Ribs & Rock" brančs ļauj iegriezties saulainajā Amerikā un nobaudīt klasiskās brokastu vērtības izcila roka pavadījumā! Ribiņas, grila ēdieni, omletes, pankūkas, krāsaini salāti un gardas uzkodas, jā, arī desertiem ir atstāta īpaša vieta!

Cena par nesteidzīgu vēlo rītu pie mums pieaugušajiem ir 15,00 eiro, bērniem līdz 12 gadu vecumam - puse no cenas jeb 7,50 eiro, bet bērniem līdz 6 gadu vecumam brančs ir bezmaksas!

Cenā iekļauts brokastu galds, omlete / olu kultenis / benedikta ola pēc izvēles, ūdens ar augļiem un pašmāju limonādes.

Avots: BalticTravelnews.com

photo

11 dienas Grieķijā 27/07 no 344 € !

Karstākie piedāvājumi uz Grieķiju, Salonikiem 27/07 uz 11 dienām no 344 € !

EUR 344 | 29.07.2017 | Hot Travel

photo

Velo brauciens atjautīgajiem Valmierā

30. jūlijā 10:00-15:00, interesentus aicinām doties aktīvā un izzinošā velo orientēšanās braucienā, kura laikā būs iespēja izbaudīt pilsētu un pildīt uzdevumus.

Valmieras TIC

photo

3.-6.08. Liepājas mākslas forums!

Mūsdienu mākslas festivāls - svētki ar dažādu aizraujošu starpdisciplionāru mākslas formu klātbūtni. Ieplāno Liepāju!

Liepājas reģiona TIB

photo

Lētas aviobiļetes - Visi virzieni

Lētākie aviobiļešu piedāvājumi atlasīti no vairāk kā 500 dažādām lidsabiedrībām!

EUR 19 | 10.08.2017 | Astra Tūre / AvioKases.lv

photo

Itālijas smaržas, garšas un baudas Toskānā

Dodies izbaudīt Toskānu! Lēnām, nesteidzoties, sēžot pie kafijas tases, malkojot vīnu, gatavojot un izgaršojot itāļu ēdienus.

EUR 1165 | 31.08.2017 | Jēkaba Ceļojumi

BalticTravelnews.com
+371 26551169
info@travelnews.lv