Šovasar Valmierā notiks četras amatierteātru brīvdabas izrādes

Līga Tarbuna | 2017.07.03

Jau septīto vasaru Valmieras Pilsdrupu estrādē valmierieši un pilsētas viesi varēs apmeklēt brīvdabas teātra izrādes. Šovasar ciklā "Vasaras vakari teātru spēlēs" norisināsies četras amatierteātru iestudētas izrādes un improvizācijas vakars. Valmierā viesosies amatierteātru kolektīvi no Rubenes, Bērzaines pagasta, Brantu pagasta, Kauguru pagasta, savukārt uz improvizācijas vakaru aicinās improvizatoru apvienība "ĀrprāTS" no Rīgas.

Vasaras brīvdabas izrāžu cikls sāksies 13. jūlijā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā, kad ar izrādi "Dzīve ir skaista?" viesosies Rubenes amatierteātris "Volatus". Izrādes galvenās varones Maijas dzīve ir sakārtota, saprotama, un šķietami tik ļoti pareiza. Krāsu visapkārt ir tik daudz, tikai kādēļ tās ir blāvas, neizteiksmīgas. Vai tās ir nedzīvas? Te pēkšņi liktenis sagriež visu virpulī. Tas ir kā zibens no skaidrām debesīm. Neziņa, bailes, kauns… vai tas ir pareizi, pieņemami? Izrādes režisore – Lara Merca, horeogrāfs - Rihards Bergs, dekorācijas – Juris Eglītis, Leonīds Jodo, pie skaņu pults - Elvis Skrastiņš. Lomās: Kaiva Pēča, Modris Kokins, Aleksandrs Semjonovs, Jānis Skrastiņš, Vita Gabrāne, Līga Šmaukstele, Odeta Bārda, Anda Čukure, Laura Semuča, Maija Zālamane Inita Jurgenberga, Mārīte Leimane, Lolita Baltgaile un Marika Apine.

Savukārt 20.jūlijā plkst.19.00 brīvdabas izrādi "Pārcilvēki" Valmieras Pilsdrupu estrādē uzvedīs Bērzaines Tautas nama amatierteātra kolektīvs.

10. augustā plkst. 21.00 Valmieras Pilsdrupu estrādē uz brīvdabas izrādi "Centrifūga" aicina Brantu amatierteātris (režisore Gita Skadiņa), bet 17. augustā plkst. 19.00 uz improvizācijas teātra vakaru ielūdz improvizatoru apvienība "ĀrprāTS" no Rīgas. Vasaras brīvdabas izrāžu ciklu 24. augusta vakarā ar izrādi "Ļaunais gars" noslēgs Kauguru pagasta amatierteātris "Vīzija" (režisors Oskars Morozovs).

Izrāžu apmeklējums bez ieejas maksas. Jāpiebilst, ka lietus gadījumā izrādes notiks Valmieras Kultūras centrā.

Brīvdabas izrāžu norisi finansiāli atbalsta Valmieras pilsētas pašvaldība.

Avots: Valmieras pilsētas pašvaldība


celojumubode - 3813
Nāc un sāc spēlēt golfu!

Nāc un sāc spēlēt golfu!

Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo karti jau tagad.

EUR 180 | Jurmala Golf Club & Hotel

Atlaides auto nomai Reunion salā

Atlaides auto nomai Reunion salā

Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā!

Europcar

TUNISIJA no 295 EUR/pers!

TUNISIJA no 295 EUR/pers!

Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām!

EUR 295 | Latvia Tours

Plāno kāzas Bauskas novadā!

Plāno kāzas Bauskas novadā!

Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā!

Bauskas TIC

Atlaides auto nomai Igaunijā

Atlaides auto nomai Igaunijā

Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu!

Europcar

4.maija svētki Alūksnē

4.maija svētki Alūksnē

Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”.

Alūksnes TIC

Ekskursija Valmieras novadā

Ekskursija Valmieras novadā

5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē!

EUR 35 | Valmieras TIC

Itālijas ezeru burvība

Itālijas ezeru burvība

Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta dārgakmeņiem.

EUR 1299 | Latvia Tours

Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā

Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā

1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05.

EUR 225 | Estravel Latvia

Summer Sound 2024

Summer Sound 2024

Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko mākslinieku programmu.

Liepājas reģiona TIB

Bērnu un jauniešu teātru festivāls

Bērnu un jauniešu teātru festivāls

19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”.

Valmieras TIC

Lux Express

Lux Express

"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja.

Liepājas reģiona TIB

Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana.

Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana.

Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu.

TAKA

Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā

Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā

No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”.

Valmieras TIC

️Tunisija😲 Neticamas cenas!

️Tunisija😲 Neticamas cenas!

Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto jūras krastu.

EUR 295 | Atlantic Travel

Maroka - Āfrikas eksotika

Maroka - Āfrikas eksotika

Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot aprīlī

EUR 559 | Estravel Latvia

Sama modināšanas svētki Koknesē

Sama modināšanas svētki Koknesē

Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā.

Aizkraukles novada TIC

Atlaides auto nomai Ungārijā

Atlaides auto nomai Ungārijā

Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību.

Europcar

Atpūtas ceļojumi uz Maljorku

Atpūtas ceļojumi uz Maljorku

Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām smilšainām pludmalēm

EUR 692 | Atlantic Travel

MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI!

MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI!

👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, SADARBĪBAS PARTNERUS

Latvia Tours

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -