Sestdien Ogrē notiks Līkā tilta regate

Nika Frīdnerga-Pumpuriņa | 2017.05.27

Jau šajā sestdienā, 27. maijā, plkst. 12.00 starp Arkveida gājēju tiltu un jaunatklātajām laipām pār Ogres upi norisināsies gadskārtējais tūrisma sezonas atklāšanas pasākums Līkā tilta regate! 

Komandas jau aktīvi piesaka savu dalību sacensībām, tādēļ atgādinām, ka vēl ir iespēja pieteikties un izbaudīt azartisku pasākumu, kurš, iespējams, tieši Tev sniegs to lielisko iespēju doties jūras kruīzā Rīga-Stokholma-Rīga ar Tallink! Bez galvenās balvas, dalībnieki cīnīsies par iespēju savā īpašumā iegūt arī citus vērtīgus pārsteigumus, ko sarūpējuši tādi Ogres novada tūrisma uzņēmēji, kā Šūpoļu parks Ķeipenē, piedzīvojumu parks "Aļaska", "Starspace" observatorija, sporta bāze "Amazones", IK "Ķeipenieši" piparkūku studija, "Ocafe", Normunda Labrenča mājas vīna darītava "Vīna ceļš", keramikas darbnīca "Sproģi", peintbols "Krasti", ""Digitālā Pele","Fazer Latvija", Plaužu ezera laivu noma un piedzīvojumu parks "Milzu taka".

Pasākuma norises laikā dažādas aktivitātes tiks piedāvātas arī pasākuma apmeklētājiem un komandu līdzjutējiem. Piedzīvojumu parks "Aļaska" piedāvās nobraucienus pār Ogres upi, savukārt sporta bāze "Amazones" pieredzējušu lietpratēju uzraudzībā sniegs iespēju spert pirmos soļus loku šaušanā. Jaunākajiem pasākuma apmeklētājiem būs iespēja gatavot gardus cepumus meistarklasē "Pie Mimi" un aktīvākas izklaides nodrošinās bērnu izklaides centra "Džungļu parks" komanda.

Līkā tilta regatē komandai jāpiesaka trīs cilvēki, kuri gatavi doties aizraujošā  braucienā pa Ogres upi, sacenšoties ar citiem dalībniekiem. Divi no viņiem – airētāji, no kuru veiklības un prasmes būs atkarīga komandas nokļūšana galamērķī. Trešais komandas biedrs - karoga turētājs, paredzēts kā īpašs komandas iedvesmotājs un uzmundrinātājs. Atgādinām, ka ar sacensībām nepieciešamo inventāru nodrošinās pasākuma organizatori – Ogres novada Tūrisma informācijas centrs. 

Pēc Līkā tilta regates veiklāko komandu noskaidrošanas un galvenās balvas saņemšanas visi pasākuma apmeklētāji laipni aicināti vērot paraugdemonstrējumus- zem Arkveida gājēju tilta pa šauru lentu savu balansēšanas mākslu vizuāli baudāmā veidā demonstrēs biedrība Slacklinelv.

Dalībnieki aicināti pieteikties līdz 26. maijam plkst. 18.00. Līkā tilta regates nolikumu un pieteikuma formu var saņemt, sūtot pieprasījumu uz [email protected], klātienē Ogres novada Tūrisma informācijas centrā Ogrē, Brīvības ielā 12a, kā arī lejupielādēt pielikumā.

Dalība pasākumā – bez maksas!

Avots: Ogres novada TIC


celojumubode - 3801
Atklājam Turcijas sezonu!

Atklājam Turcijas sezonu!

Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām...

CelojumuBode.lv

Programma ANTISTRESS

Programma ANTISTRESS

Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk harmonijai un mieram

EUR 700 | Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri

Ottes Lieldienas

Ottes Lieldienas

30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika

Alūksnes TIC

Lieldienu pasākums mini ZOO

Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši"

Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem.

Talsu novada TIC

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Trakai TIC

Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos

Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos

6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu.

EUR 2.00 | Alūksnes TIC

💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.!

💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.!

Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens!

EUR 365 | Latvia Tours

Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā!

Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā!

Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā.

TAKA

Lieldienu brīvdienas outlet ciematā

Lieldienu brīvdienas outlet ciematā

Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca.

ViaJurmala

Lieldienu prieki lieliem un maziem

Lieldienu prieki lieliem un maziem

Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida tematiskas izklaides.

Baltic Beach Hotel & SPA

Kemperu noma Eiropā

Kemperu noma Eiropā

Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam!

EUR 71 | Estravel Latvia

Zaķim šodien Liela diena

Zaķim šodien Liela diena

30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot sīkdzīvniekus.

Liepājas reģiona TIB

Liepājas restorānu nedēļa

Liepājas restorānu nedēļa

Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas ēdināšanas uzņēmumi.

Liepājas reģiona TIB

Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas

Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas

Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis //

EUR 121 | Estravel Latvia

Kļūsti par sesto spēlētāju!

Kļūsti par sesto spēlētāju!

Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību!

EUR 180 | SKY24.LV

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”.

Liepājas reģiona TIB

Lieldienu pasākumi Alūksnē!

Lieldienu pasākumi Alūksnē!

Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot un ripināt olas

Alūksnes TIC

Pilna Servisa Līzings Passat

Pilna Servisa Līzings Passat

Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance.

Europcar

Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu

Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu

6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu.

EUR 5 | Valmieras TIC

Ostrava. Hokeja čempionāts

Ostrava. Hokeja čempionāts

Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots

EUR 545 | Estravel Latvia

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -