Šodienas ziņas
Piedāvājumi
Foto galerijas
Podkāsti
Tūrisma uzņēmumi
Lasītākās ziņas
Gada cilvēks tūrismā
Sadarbība
Reklāma
Latvija
Pasaule
Transports
Tūrisms
Intervijas
Svētki
Bizness
Atbalsts
Statistika
Pilna versija
Sadaļu "HoReCa" atbalsta
Tagad drošas agra rīta brokastis ir garantētas ar aplikācijas «Eatinhotels.lv» palīdzību - Foto
«Grand Hotel Kempinski Riga» atklāj ekskluzīvo Dzintara terapijas SPA rituālu, apvienojot luksus pieredzi ar senām latviešu tradīcijām
Atver līdz šim lielāko «Pica Lulū» picēriju Rīgā - Foto
«Reaton Food» aicina uz profesionāļu dienām un «Michelin Guide» godalgoto restorānu šefpavāru meistarklasēm
«Hesburger» pārdošanas apjoms Latvijā pērn kāpis par 25%
Pica Lulū ar jestru ballīti atver līdz šim lielāko «Pica Lulū» picēriju
Mīti un patiesība par skārdenēm – vai šis iepakojums vislabāk palīdz saglabāt dzēriena kvalitāti?
25% iedzīvotāju alus asociējas ar Latviju, 40% - ar Vāciju
VIDEO: «Prāta Vētra» iepazīstina ar «Mītavas Cī!»
«Coca-Cola HBC» ievieš visā Baltijā «Costa Coffee»
Padomi kiberpavāriem jeb kā izmantot mākslīgo intelektu ēdienreižu plānošanā
Restorāns «Nomad» paziņo par slēgšanu
Kā kokosriekstu piens aizstāj pienu un krējumu pamatēdienos un desertos
«Grand Hotel Kempinski Riga» atklāj austriešu mākslinieka Leo Štopfera (Leo Stopfer) gleznu izstādi par baleta tēmu - Foto
Recepte: Aija Andrejeva gatavo pastu kā Itālijā
Travelnews.lv izbauda garšīgas vakariņas Kuldīgas restorānā «Pagrabiņš» - Foto
Salīdzināti Baltijas autobraucēju ēšanas paradumi – Latvija kļuvusi par Baltijas hotdogu lielvalsti
Travelnews.lv redaktore: Mums nemaz nav jāpatīk visiem
Vegāniskais janvāris – augu izcelsmes bumbiņas ar tomātu mērci grieķu stilā
Tez Tour
|
airBaltic
|
Europcar
|
Coral Travel Latvia
|
Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs
|
Ceļojumu bode
|
Sixt
Pilna versija
Uz sākumu
BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected]
-
×
Image
Saturs